Devron 28171

Devron 28171

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-07-07): 239900.00

További termékek a kategóriából

További Devron termékek: Devron Elektromos kerékpár

Z-Tech ZT-32 Elektromos kerékpár 299 000 Ft-tól Z-Tech ZT-32 Z-Tech Retro ZT-13 2.0 Elektromos kerékpár 339 000 Ft-tól Z-Tech Retro ZT-13 2.0 Neuzer Menton Lady Elektromos kerékpár 779 900 Ft-tól Neuzer Menton Lady HECHT Prime Elektromos kerékpár 399 990 Ft-tól HECHT Prime

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus City kerékpár
Kerékméret 28"

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Devron 28171 elektromos kerékpár Matt kék színű, modern vonalú férfi kerékpár első sorban városi közlekedésre tervezve. Pedálszenzoros, 250W-os első agymotoros, az alsó vázcsőn elhelyezett 396Wh-ás akkumulátorával, 3 sebességes Shimano agyváltójával modern, sportos megjelenésű kerékpár, melyet első sorban a gyors városi közlekedéshez ajánlunk. Devron 28171 elektromos kerékpár Vázforma Modern, sportos megjelenésű, férfi alumínium váz, szép matt kék festéssel. Az alumínium váz előnye a kisebb súly illetve a rozsdamentesség. Kényelem A kerékpár nem alacsony átlépős, ezért a le és fel szállás nem annyira kényelmes, mint az alacsony átlépős modellekken. Teleszkóppal nem rendelkezik, de a 28-as nagy kerekek elegendő csillapítást adnak a városi utakon (eggyel kevesebb hibaforrás, kisebb kerékpársúly). Váltórendszer A Devron 28171 -es elektromos kerékpár a jól bevált stapabíró Shimano Nexus 3 -as, 3 sebességes agyváltójával van szerelve, mely kényelmesen lehet akár álló helyzetben is váltani. Garancia Erre az elektromos kerékpárra a gyártó 24 hónap jótállást vállal. Az akkumulátor jótállási ideje 12 hónap. A kopó, elhasználódó alkatrészek (pl. : gumiköpenyek, fékbetétek, lánc, lánckerék, fogaskeréksor, csapágyak, stb. ) nem tartoznak a jótállás körébe. A jótállás feltétele a szakszervizben történő beüzemelés és az időszakos ellenőrzések elvégeztetése. Ezek elmaradásából fakadó meghibásodásokra nem vonatkozik jótállási kötelezettsége a gyártónak.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.